Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cake Mania: In the Mix! Türkçe yama

21.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Cake Mania: In the Mix!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Dr.XJ.

Oyun için türkçe yama metni Cake Mania: In the Mix! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
Kahramanımız Jill Evans, Mega Marta karşı çıktıktan ve büyükanne ve büyükbabasının fırınını neredeyse yok olmaktan kurtardıktan sonra geleceğe bakıyor ve pastalarını dünyaya getirmenin hayalini kuruyor.

İndirme sayısı:
9211
Yayın yılı:
2008





Cake Mania: In the Mix! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cake Mania: In the Mix! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cake Mania: In the Mix! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cake Mania: In the Mix! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cake Mania: In the Mix! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cake Mania: In the Mix! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monsters Ate My Birthday Cake PC, iPhone ve iPad için geliştirilmekte olan zindan tarzı bir bulmaca oyunudur Açıklama Macera, ünlem işareti!
Oyuncular, mahallede yeni bir Mega-Mart mağazası açıldığı için sevgili büyükanne ve büyükbabasının fırınının kapandığını bulmak için aşçılık okulundan dönen Jillin rolünü üstlenirler.
Bu komik Ortaçağ Savaşı Royalede sevgili prensesinizi ekip çalışmasıyla kurtarın.
Bug Mania, büyük motor Blitz3Dye dayanmaktadır. Bug Mania ile bu kült makineyle yarışmayı deneyimleyebilirsiniz.
Jill Evans büyük düğün günü için gergin bir şekilde hazırlanırken, gizemli bir "zaman bükücü" yere düştüğünde bir felaket meydana gelir.
Yorumlar
Yorum ekle