Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pump It Up: Exceed Türkçe yama

22.03.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Pump It Up: Exceed. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Razor1911.

Oyun için türkçe yama metni Pump It Up: Exceed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Dünyanın en popüler dans oyunu oturma odanıza geliyor. 80lerde, şehrin en havalı çocukları kartonları fırlattı, ritimleri hızlandırdı ve vücutlarının konuşmasını sağladı - sonsuza dek değişen dans ve şehir kültürü.

İndirme sayısı:
10467
Yayın yılı:
2005





Pump It Up: Exceed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pump It Up: Exceed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pump It Up: Exceed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pump It Up: Exceed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pump It Up: Exceed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pump It Up: Exceed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, X360 ve PS3 için Two Worlds II, Reality Pump tarafından oluşturulan bir dizi RPGnin ikinci bölümüdür.
SACRILEGIUM, TopWare Interactive AG tarafından piyasaya sürülmek üzere dünyaca ünlü oyun geliştirme stüdyosu Reality Pump tarafından tasarlanan ve geliştirilen en son projedir.
4Hunters, Cracowdan Reality Pump stüdyosunun fantezi iklimlerinde sıra tabanlı stratejilerin hayranlarına yönelik bir önerisidir.
İnsanlığın arınması ve vampirlerin ve insan ve vampir karışımından doğan "sapkın kan hatlarının" yok edilmesi için çağrılan insan güçleri.
Earth Universe, Polonya Reality Pump stüdyosu (eski adıyla TopWare Programları) tarafından yaratılan iyi bilinen ve popüler Earth serisinin tüm oyunlarından oluşan bir koleksiyoncu setidir.
Yorumlar
Yorum ekle