Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sacrilegium Türkçe yama

21.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Sacrilegium. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sacrilegium (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
SACRILEGIUM, TopWare Interactive AG tarafından piyasaya sürülmek üzere dünyaca ünlü oyun geliştirme stüdyosu Reality Pump tarafından tasarlanan ve geliştirilen en son projedir.

İndirme sayısı:
9056
Yayın yılı:
2023





Sacrilegium oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sacrilegium dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sacrilegium klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sacrilegium ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sacrilegium oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sacrilegium içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, X360 ve PS3 için Two Worlds II, Reality Pump tarafından oluşturulan bir dizi RPGnin ikinci bölümüdür.
Reality Deathmatch, Arena adlı bir Phenomedia AG motorunu kullanarak FPSnin avantajlarını taktik unsurlarla birleştiren üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Earth Universe, Polonya Reality Pump stüdyosu (eski adıyla TopWare Programları) tarafından yaratılan iyi bilinen ve popüler Earth serisinin tüm oyunlarından oluşan bir koleksiyoncu setidir.
Project Reality, Project Reality Team tarafından geliştirilen çok oyunculu bir nişancı oyunudur.
Two Worlds, Polonya merkezli Reality Pump (RTS serisi Earthün yaratıcıları) olan Cracow tarafından geliştirilen ve PC ve X360 için piyasaya sürülen kapsamlı bir rol yapma oyunu geliştiricisidir.
Yorumlar
Yorum ekle