Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Earth Universe Türkçe yama

05.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Earth Universe. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir UPLiNK.

Oyun için türkçe yama metni Earth Universe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Earth Universe, Polonya Reality Pump stüdyosu (eski adıyla TopWare Programları) tarafından yaratılan iyi bilinen ve popüler Earth serisinin tüm oyunlarından oluşan bir koleksiyoncu setidir.

İndirme sayısı:
8041
Yayın yılı:
2006





Earth Universe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Earth Universe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Earth Universe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Earth Universe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Earth Universe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Earth Universe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Masters of the Universe: He-Man Defender of Grayskull, Savage Entertainment tarafından He-Man and the Masters of the Universe olarak bilinen animasyon serisinin lisansına dayalı olarak geliştirilen
Steven Universe: Save the Light for PS4 ve XONE, Cartoon Network tarafından oluşturulan Steven Universe çizgi filmine dayanan GrumpyFace Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur.
DC Universe Online, Sony Online Entertainment tarafından oluşturulmuş, çevrimiçi çok oyunculu oyun türüne ait bir oyundur.
Earth Defense Force 3: Portable, Japon pazarına yönelik bir sürümdür.
Earth Defense Force 4.1: Shadow of New Despair PC ve PS4 için Japonyada Earth Defense Force 4 olarak bilinen Earth Defense Force 2025in yeniden baskısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle