Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

4Hunters Türkçe yama

18.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz 4Hunters. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir BLiZZARD.

Oyun için türkçe yama metni 4Hunters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: BLiZZARD
Oyun açıklaması:
4Hunters, Cracowdan Reality Pump stüdyosunun fantezi iklimlerinde sıra tabanlı stratejilerin hayranlarına yönelik bir önerisidir. Başlangıçta, başlık mobil platformlarda (akıllı telefonlar ve tabletler) göründü, ancak kısa bir süre sonra PClere de dönüştürüldü.

İndirme sayısı:
8668
Yayın yılı:
2023





4Hunters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 4Hunters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 4Hunters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 4Hunters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


4Hunters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 4Hunters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS3 ve PSVde yayınlanan Super Heroine Chronicle, Namco Bandai ve Banpresto geliştirme stüdyosunun sıra tabanlı taktik savaş sistemi ile anime ve jRPG oyunlarının hayranlarına yönelik bir önerisidir.
AND, 3DS ve iOSta yayınlanan Grinsia, Kemco stüdyosu ve Nicalis şirketinin klasik jRPG oyunlarının hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Carnage Racing, diğerleri arasında Midnight Racing serisinden bilinen Jagex stüdyosunun çıktısındaki bir başka yarış prodüksiyonudur.
Victorian Amirals: Caroline Crisis 1885, Totem Games geliştirme ekibinin deniz iklimlerinde sıra tabanlı stratejilerin hayranlarına yönelik bir önerisidir.
CART Precision Racing, profesyonel motor sporları hayranlarına yönelik bir Terminal Reality stüdyo önerisidir.
Yorumlar
Yorum ekle