Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grinsia Türkçe yama

07.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Grinsia. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Grinsia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
AND, 3DS ve iOSta yayınlanan Grinsia, Kemco stüdyosu ve Nicalis şirketinin klasik jRPG oyunlarının hayranlarına yönelik bir önerisidir. Başlık başlangıçta akıllı telefonlarda yayınlandı, ancak oyuncular arasındaki yüksek popülaritesi nedeniyle diğer donanım platformlarına da taşındı.

İndirme sayısı:
10388
Yayın yılı:
2023





Grinsia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grinsia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grinsia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grinsia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grinsia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grinsia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Karate Panda, Playway şirketinin bilgisayar oyunlarının genç hayranlarına, özellikle de bu dost canlısı hayvanların hayranlarına yönelik bir önerisidir.
PS3 ve PSVde yayınlanan Super Heroine Chronicle, Namco Bandai ve Banpresto geliştirme stüdyosunun sıra tabanlı taktik savaş sistemi ile anime ve jRPG oyunlarının hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Ice Road Truckers, Kuma Games geliştirme stüdyosu ve A&E Television Networksün motor yarışı hayranlarına, özellikle de aynı başlık altındaki TV şovunun hayranlarına yönelik bir önerisidir.
4Hunters, Cracowdan Reality Pump stüdyosunun fantezi iklimlerinde sıra tabanlı stratejilerin hayranlarına yönelik bir önerisidir.
The Mole: The Great Expedition, Red Dot Games stüdyosunun bilgisayar oyunlarının en genç hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Yorumlar
Yorum ekle