Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Planescape Torment: Enhanced Edition Türkçe yama

12.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Planescape Torment: Enhanced Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama BRD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Planescape Torment: Enhanced Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Planescape Torment: PC, AND ve iOS için Enhanced Edition, Black Isle Studios tarafından geliştirilen klasik 1999 RPG Planescape: Tormentin yeniden düzenlenmiş versiyonudur.

İndirme sayısı:
10513
Yayın yılı:
2017





Planescape Torment: Enhanced Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Planescape Torment: Enhanced Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Planescape Torment: Enhanced Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Planescape Torment: Enhanced Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Planescape Torment: Enhanced Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Planescape Torment: Enhanced Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Witcher: Enhanced Edition for PC, popüler bir fantezi yazarı olan Andrzej Sapkowskinin bir dizi romanına dayanan çok başarılı bir Polonyalı cRPGnin geliştirilmiş bir versiyonudur.
Torment: Tides of Numenera, ikonik Planescape: Tormentin manevi halefi olarak tasarlanmış bir rol yapma oyunudur.
Planescape: Torment for PC, Baldurs Gatein motoruyla çalışıyor ve ilk bakışta ona çok benziyor, ancak bu izlenim yanıltıcı.
Little Big Adventure: Enhanced Edition for PC, ilk olarak 1994 yılında PC için piyasaya sürülen RPG unsurlarına sahip klasik aksiyon macera oyununun (Relentless: Twinsens Adventure in the USA olarak
Neverwinter Nights: Enhanced Edition for PC, BioWarein klasik RPG oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle