Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Torment: Tides of Numenera Türkçe yama

26.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Torment: Tides of Numenera. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir RED, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Torment: Tides of Numenera (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Torment: Tides of Numenera, ikonik Planescape: Tormentin manevi halefi olarak tasarlanmış bir rol yapma oyunudur. Ürün, Wasteland 2 ile ünlü inXile stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9803
Yayın yılı:
2017





Torment: Tides of Numenera oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Torment: Tides of Numenera dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Torment: Tides of Numenera klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Torment: Tides of Numenera ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Torment: Tides of Numenera oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Torment: Tides of Numenera içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shovel Knight: PC, 3DS vb. için Spectre of Torment, Yacht Club Games tarafından geliştirilen, hayranların en sevdiği platform oyunu Shovel Knight için ücretsiz bir DLCdir.
Weaving Tides, Avusturyalı Follow the Feathers stüdyosunun bağımsız bir oyunudur.
Planescape Torment: PC, AND ve iOS için Enhanced Edition, Black Isle Studios tarafından geliştirilen klasik 1999 RPG Planescape: Tormentin yeniden düzenlenmiş versiyonudur.
Planescape: Torment for PC, Baldurs Gatein motoruyla çalışıyor ve ilk bakışta ona çok benziyor, ancak bu izlenim yanıltıcı.
Rune Factory: Tides of Destiny olarak bilinen Rune Factory: Oceans in Japan, Neverland Co.
Yorumlar
Yorum ekle