Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Planescape Torment Türkçe yama

01.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Planescape Torment. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Planescape Torment (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Planescape: Torment for PC, Baldurs Gatein motoruyla çalışıyor ve ilk bakışta ona çok benziyor, ancak bu izlenim yanıltıcı. Teknik olarak, her iki yapım da Advanced Dungeons & Dragons kurallarını kullanır, ancak eylemin gerçekleştiği dünyalar tamamen farklıdır.

İndirme sayısı:
10836
Yayın yılı:
1999





Planescape Torment oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Planescape Torment dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Planescape Torment klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Planescape Torment ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Planescape Torment oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Planescape Torment içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shovel Knight: PC, 3DS vb. için Spectre of Torment, Yacht Club Games tarafından geliştirilen, hayranların en sevdiği platform oyunu Shovel Knight için ücretsiz bir DLCdir.
Black Geyser: Couriers of Darkness, Planescape: Torment, Baldurs Gate 2 veya Pillars of Eternity gibi oyunlardan ilham alan iki boyutlu bir takım RPGsidir.
PC, PS4 ve XONE için Pillars of Eternity, Obsidian Entertainmentın tamamen bağımsız ilk yapımı.
Torment: Tides of Numenera, ikonik Planescape: Tormentin manevi halefi olarak tasarlanmış bir rol yapma oyunudur.
Planescape Torment: PC, AND ve iOS için Enhanced Edition, Black Isle Studios tarafından geliştirilen klasik 1999 RPG Planescape: Tormentin yeniden düzenlenmiş versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle