Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pillars of Eternity Türkçe yama

29.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Pillars of Eternity. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Pillars of Eternity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Pillars of Eternity, Obsidian Entertainmentın tamamen bağımsız ilk yapımı. Geliştiriciler, Black Isle Studios günlerinde kazandıkları tüm deneyimlerini kullanmaya ve Baldurs Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment ve Fallout gibi en iyi unsurları veya klasikleri birleştiren bir RPG oluşturmaya karar verdiler.

İndirme sayısı:
8653
Yayın yılı:
2015





Pillars of Eternity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pillars of Eternity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pillars of Eternity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pillars of Eternity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pillars of Eternity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pillars of Eternity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Black Geyser: Couriers of Darkness, Planescape: Torment, Baldurs Gate 2 veya Pillars of Eternity gibi oyunlardan ilham alan iki boyutlu bir takım RPGsidir.
Pillars of Eternity: The White March – Part II, Obsidian Entertainment tarafından 2015 yılında PC için piyasaya sürülen bir RPG olan Pillars of Eternitynin ikinci genişleme paketidir.
Time and Eternity (org. Tokyo to Towa), bu türün en karakteristik özelliklerini birleştiren geleneksel bir jRPG oyunudur.
Grounded, The Outer Worlds, Fallout: New Vegas veya Pillars of Eternity serisi gibi oyunlarla tanınan Obsidian Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen bir ortak hayatta kalma aksiyon oyunudur.
Pillars of Eternity: PC için yayınlanan The White March Part I, Obsidian Entertainment stüdyosundan CRPGnin Pillars of Eternity başlıklı ilk büyük genişletmesidir;
Yorumlar
Yorum ekle