Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Little Big Adventure: Enhanced Edition Türkçe yama

29.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Little Big Adventure: Enhanced Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Little Big Adventure: Enhanced Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Little Big Adventure: Enhanced Edition for PC, ilk olarak 1994 yılında PC için piyasaya sürülen RPG unsurlarına sahip klasik aksiyon macera oyununun (Relentless: Twinsens Adventure in the USA olarak da bilinir) yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.

İndirme sayısı:
8099
Yayın yılı:
2015





Little Big Adventure: Enhanced Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Little Big Adventure: Enhanced Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Little Big Adventure: Enhanced Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Little Big Adventure: Enhanced Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Little Big Adventure: Enhanced Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Little Big Adventure: Enhanced Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Unutulmuş Diyarların en kuzey kesiminde Icewind Dale olarak bilinen buzlu tundra bölgesi bulunur.
The Witcher: Enhanced Edition for PC, popüler bir fantezi yazarı olan Andrzej Sapkowskinin bir dizi romanına dayanan çok başarılı bir Polonyalı cRPGnin geliştirilmiş bir versiyonudur.
Planescape Torment: PC, AND ve iOS için Enhanced Edition, Black Isle Studios tarafından geliştirilen klasik 1999 RPG Planescape: Tormentin yeniden düzenlenmiş versiyonudur.
Between the Sleep: Enhanced Edition, 2014te piyasaya sürülen sıra dışı bir korku oyunu olan Within the Sleepin genişletilmiş bir versiyonudur.
Neverwinter Nights: Enhanced Edition for PC, BioWarein klasik RPG oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle