Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Icewind Dale: Enhanced Edition Türkçe yama

19.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Icewind Dale: Enhanced Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir 2000AD.

Oyun için türkçe yama metni Icewind Dale: Enhanced Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
Unutulmuş Diyarların en kuzey kesiminde Icewind Dale olarak bilinen buzlu tundra bölgesi bulunur. Dünyanın Omurgası dağlarının derinliklerine yolculuk edin, yalnızca en sert insanların yerleştiği sert ve acımasız bir bölge.

İndirme sayısı:
9269
Yayın yılı:
2014





Icewind Dale: Enhanced Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Icewind Dale: Enhanced Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Icewind Dale: Enhanced Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Icewind Dale: Enhanced Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Icewind Dale: Enhanced Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Icewind Dale: Enhanced Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Planescape Torment: PC, AND ve iOS için Enhanced Edition, Black Isle Studios tarafından geliştirilen klasik 1999 RPG Planescape: Tormentin yeniden düzenlenmiş versiyonudur.
Icewind Dale, AD&D Forgotten Realms dünyasında geçen bir bilgisayar RPGsidir.
Icewind Dale: Heart of Winter Trials of the Luremaster, Icewind Dale: Heart of Winter için resmi ücretsiz bir genişlemedir.
Little Big Adventure: Enhanced Edition for PC, ilk olarak 1994 yılında PC için piyasaya sürülen RPG unsurlarına sahip klasik aksiyon macera oyununun (Relentless: Twinsens Adventure in the USA olarak
Neverwinter Nights: Enhanced Edition for PC, BioWarein klasik RPG oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle