Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

JetFighter III Türkçe yama

29.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik JetFighter III. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama TECHNIC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni JetFighter III (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
JetFighter III, bir önceki bölümün galasından yaklaşık beş yıl sonra yayınlanan, baş roldeki jet simülatörünün bir sonraki sürümüdür.

İndirme sayısı:
9205
Yayın yılı:
1996





JetFighter III oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) JetFighter III dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales JetFighter III klasörüne koyun.

3. Türkçe yama JetFighter III ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


JetFighter III oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve JetFighter III içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
JetFighter: Full Burn, jetlere adanmış bir dizi havacılık simülatöründe yayınlanan başka bir oyundur.
Giriş Amerika Birleşik Devletleri saldırı altında! Barikatlar sefil bir şekilde başarısız oldu ve düşman her yerde genişliyor.
Hompelanetin temel sürümü yalnızca tek oyuncu modunu içeriyordu. Oyunun yazarları, Rus geliştirme şirketi Revolt Games, galasından hemen sonra, yaşayan rakiplerle savaşmanıza izin veren bir eklenti
Witchaven II: Blood Vengeance, "one" galasından 10 aydan kısa bir süre sonra yayınlanan, fantastik iklimlerde geçen başarılı bir RPG eyleminin devamıdır.
AND ve iOSta yayınlanan The Settlers (2009), PC kullanıcıları tarafından 1993ten beri bilinen en popüler ekonomik strateji oyunlarından birinin mobil sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle