Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jetfighter V: Homeland Protector Türkçe yama

07.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Jetfighter V: Homeland Protector. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Jetfighter V: Homeland Protector (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Giriş Amerika Birleşik Devletleri saldırı altında! Barikatlar sefil bir şekilde başarısız oldu ve düşman her yerde genişliyor. Hiç kimse bu kadar büyük çaplı bir saldırıyı veya bu kadar vahşi bir gücü öngörmemişti!

İndirme sayısı:
9788
Yayın yılı:
2003





Jetfighter V: Homeland Protector oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jetfighter V: Homeland Protector dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jetfighter V: Homeland Protector klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jetfighter V: Homeland Protector ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jetfighter V: Homeland Protector oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jetfighter V: Homeland Protector içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özgürlüğümüz, yaşam tarzımız dengede duruyor! Fanatik bir terörist grup olan Scarlet Vengeance, gezegenin en tarihi barış konferansını yok etmek ve iradesini insanlığa empoze etmek için yıkıcı güce
JetFighter: Full Burn, jetlere adanmış bir dizi havacılık simülatöründe yayınlanan başka bir oyundur.
JetFighter III, bir önceki bölümün galasından yaklaşık beş yıl sonra yayınlanan, baş roldeki jet simülatörünün bir sonraki sürümüdür.
2100lerin ortalarında dünya çapında bir ekolojik ve sismolojik kaosun ortasında, Amerika Birleşik Devletleri Büyük Tufan tarafından ikiye bölünmüştür.
Yorumlar
Yorum ekle