Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

JetFighter: Full Burn Türkçe yama

10.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız JetFighter: Full Burn. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir PHROZEN CREW.

Oyun için türkçe yama metni JetFighter: Full Burn (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
JetFighter: Full Burn, jetlere adanmış bir dizi havacılık simülatöründe yayınlanan başka bir oyundur. Bu başlık, standart döngü numaralandırmasının dışında satıldı ve üçüncü ve dördüncü kısım arasındaki bağlantıdır.

İndirme sayısı:
10084
Yayın yılı:
1998





JetFighter: Full Burn oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) JetFighter: Full Burn dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales JetFighter: Full Burn klasörüne koyun.

3. Türkçe yama JetFighter: Full Burn ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


JetFighter: Full Burn oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve JetFighter: Full Burn içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hot Shot Burn, çok oyunculu bir arcade shooter oyunudur. Oyuncular galaktik savaşçılardan biri olarak oynuyor ve uzay arenalarında diğerlerine karşı savaşıyorlar.
Burn, oyuncuların çok oyunculu modda başkalarıyla ve tek oyunculu bir oyunda botlarla savaşmalarını sağlar.
JetFighter III, bir önceki bölümün galasından yaklaşık beş yıl sonra yayınlanan, baş roldeki jet simülatörünün bir sonraki sürümüdür.
Full Metal Furies, PC ve XONE için bir kavgacı aksiyon oyunudur. Proje, popüler Rogue Legacynin yazarları Cellar Door Games tarafından geliştirildi.
"Full Throttle: Hell On Wheels", 1995teki "Full Throttle" aksiyonunun unsurlarıyla kült maceranın ikinci kısmıdır.
Yorumlar
Yorum ekle