Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BURN Türkçe yama

22.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz BURN. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama HERiTAGE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni BURN (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Burn, oyuncuların çok oyunculu modda başkalarıyla ve tek oyunculu bir oyunda botlarla savaşmalarını sağlar. Burnün Özellikleri: - dinamik oyun oynama, - ilginç arenalar, - benzersiz silahlar, - gelişmiş yapay zeka, - çok oyunculu ve tek oyunculu modlar, - dinamik müzik teması, - modern bir teknoloji ile geliştirilmiş grafikler, Oyun kendi Motoru altında geliştiriliyor Destan Engine 2.

İndirme sayısı:
9769
Yayın yılı:
2007





BURN oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BURN dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BURN klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BURN ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BURN oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BURN içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En son 3D Gerçek Zamanlı Strateji deneyimini yaşayın! - 2000 Bağımsız Oyun Festivali İzleyici Seçimi Ödülünün sahibi - Binlerce nesne içeren dinamik 3D savaş alanı - Kullanımı kolay, yenilikçi 3D
JetFighter: Full Burn, jetlere adanmış bir dizi havacılık simülatöründe yayınlanan başka bir oyundur.
Hot Shot Burn, çok oyunculu bir arcade shooter oyunudur. Oyuncular galaktik savaşçılardan biri olarak oynuyor ve uzay arenalarında diğerlerine karşı savaşıyorlar.
Grand Prix Championship 2010, Play Sunshineın başarılarındaki üçüncü yarış oyunudur.
Oyun Özellikleri: MMORG (Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Yarış Oyunu) Son Teknoloji 3D Grafikler Çeşitli Oyun Modu Türleri 8 Oyunculu Yarışlar (Yarış başına 32 Oyuncuya Genişletilir) Gelişmiş Deneyim
Yorumlar
Yorum ekle