Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Project Torque Türkçe yama

24.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Project Torque. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Project Torque (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Oyun Özellikleri: MMORG (Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Yarış Oyunu) Son Teknoloji 3D Grafikler Çeşitli Oyun Modu Türleri 8 Oyunculu Yarışlar (Yarış başına 32 Oyuncuya Genişletilir) Gelişmiş Deneyim ve Lisanslama Sistemi Müşteri Mağazasında ve Item Mallda Sohbet ve E-posta gibi Çevrimiçi Topluluk özellikleri Yükseltmeler ve Araç Kişiselleştirme için Çevrimiçi Sıralama Turnuvaları.

İndirme sayısı:
10445
Yayın yılı:
2007





Project Torque oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Project Torque dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Project Torque klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Project Torque ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Project Torque oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Project Torque içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Project S (Project Sophia olarak da bilinir), fantastik bir evrenin sırlarını öğrendiğimiz açık bir dünyaya sahip bir çevrimiçi bulmaca macera oyunudur.
Project: Knoxville, XONEın hayatta kalma aksiyon dolu çok oyunculu oyunudur.
Project: Battle Arena, aksiyonun TPP perspektifinden gösterildiği bir MOBA çok oyunculu oyunudur.
Project CARS GO, Android ve iOS için konsoldan öncekilere benzer bir deneyim sunan bir 3D yarış oyunudur.
Project 1v1, Borderlands, Brothers in Arms ve çok daha tartışmalı Duke Nukem Forever, Aliens: Colonial Marines ve Battleborn gibi oyunların yaratıcıları Gearbox tarafından geliştirilen bir bilim
Yorumlar
Yorum ekle