Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Türkçe yama

28.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Tex Murphynin yer aldığı altıncı oyun olan, Project Fedora olarak da bilinen Tesla Effect, bir dedektif-macera oyunudur. Oyun, serinin babaları Chris Jones ve Aaron Connersdan oluşan bağımsız stüdyo Big Finish Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9652
Yayın yılı:
2014





Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bring Down the Sky, nişancı unsurlarına sahip bir RPG olan Mass Effect için ilk DLCdir.
PC, AND vb. için Dead Effect 2, fütüristik bir korku stilinde tutulan bir FPSdir.
Tesla Gücü: Birleşik Bilim Adamları Ordusu, 2018 Tesla vs Lovecraftın devamı niteliğindedir, açıklanan ikiz çubuk nişancı, portföyü Neon Chrome, Jydge ve Dysmantle gibi oyunları içeren bağımsız
Tesla vs Lovecraft, hikayesi iki tarihi figürün fantastik versiyonlarıyla yüzleşen çılgın, iki boyutlu bir nişancı oyunudur: Nikola Tesla ve H.
Tex Murphy: Overseer, Raymond Chandlerın dedektif romanlarının kahramanlarını anımsatan, bir hayatın başarısızlığının maceralarının beşinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle