Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tex Murphy: Overseer Türkçe yama

26.09.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Tex Murphy: Overseer. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tex Murphy: Overseer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Tex Murphy: Overseer, Raymond Chandlerın dedektif romanlarının kahramanlarını anımsatan, bir hayatın başarısızlığının maceralarının beşinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
10099
Yayın yılı:
1998





Tex Murphy: Overseer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tex Murphy: Overseer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tex Murphy: Overseer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tex Murphy: Overseer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tex Murphy: Overseer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tex Murphy: Overseer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Murphy Pendleton, cezası bir kez uzatıldığı için birkaç yıldır tutuklu bulunuyor.
Oh, hayır! Kate Moth adındaki tüylü küçük bir güve, kötü örümcek kraliçe Kraliçe Overseer tarafından kaçırıldı ve banliyölerde karanlık, pis bir tavan arasına çekildi.
Ripper, klasik bir FMV macerası, yani Phantasmagoria, Tex Murphy veya Black Dahlia gibi oyunları anımsatan interaktif bir film.
Patron, bağımsız stüdyo Overseer Gamesin ilk oyunudur. Oyun, görevimizin sosyal çatışmalardan ve doğal afetlerden kurtulabilecek müreffeh bir şehir inşa etmek olduğu, hayatta kalma unsurlarına sahip
Aralık 2042de, Tex Murphy olarak, kötü güçleri insanlığı yok etmeden ve bir sonraki işsizlik çekinizi çalmadan önce durdurmanız gereken Under a Killing Moonun sanal dünyasına girin.
Yorumlar
Yorum ekle