Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tesla Force Türkçe yama

03.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Tesla Force. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tesla Force (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Tesla Gücü: Birleşik Bilim Adamları Ordusu, 2018 Tesla vs Lovecraftın devamı niteliğindedir, açıklanan ikiz çubuk nişancı, portföyü Neon Chrome, Jydge ve Dysmantle gibi oyunları içeren bağımsız stüdyo 10tonsu geliştirdi ve piyasaya sürdü.

İndirme sayısı:
8823
Yayın yılı:
2020





Tesla Force oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tesla Force dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tesla Force klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tesla Force ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tesla Force oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tesla Force içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadow Force: Razor Unitte, Air Force Special Operations Groupun bir üyesisiniz.
Action Force 21 oyunu yakın bir gelecekte geçiyor. 2015 yılında Çin ile Amerika Birleşik Devletleri arasında ciddi gerilimler yaşanmakta ve bunun sonucunda 3.
Dysmantle, Tesla vs Lovecraft, Jydge, Crimsonland veya Spellspire gibi oyunlarla tanınan bağımsız stüdyo 10tons tarafından geliştirilen bir açık dünya aksiyon RPGsidir.
Tesla vs Lovecraft, hikayesi iki tarihi figürün fantastik versiyonlarıyla yüzleşen çılgın, iki boyutlu bir nişancı oyunudur: Nikola Tesla ve H.
Sky Force Anniversary, bağımsız Polonya stüdyosu Infinite Dreamsin eseridir.
Yorumlar
Yorum ekle