Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shadow Force: Razor Unit Türkçe yama

04.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Shadow Force: Razor Unit. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Shadow Force: Razor Unit (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Shadow Force: Razor Unitte, Air Force Special Operations Groupun bir üyesisiniz. Hava saldırılarını yönetmekten hava trafiğini kontrol etmeye kadar her şeyden sorumlu seçkin Savaş Kontrolörlerinden biri olarak Orta Doğuya gönderilmeye hazırsınız.

İndirme sayısı:
8777
Yayın yılı:
2002





Shadow Force: Razor Unit oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shadow Force: Razor Unit dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shadow Force: Razor Unit klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shadow Force: Razor Unit ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shadow Force: Razor Unit oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shadow Force: Razor Unit içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Blowout, herhangi bir shootem-up hayranının koleksiyonuna değerli bir eklentidir, oyuncuyu uzaylı pislik sürülerine karşı derin bir sona bırakır.
Bu acil bir durum! Yardım için ara! Çağrılara hızlı yanıt verin, kayıpların en aza indirildiğinden ve insanlara ihtiyaç duydukları desteğin verildiğinden emin olun.
Ultimate 50 Cent Experience artık taşınabilir. Sizi vuran ve ölüme terk edenlerden intikam almak için 50 Cent ve G-Unit olarak New York sokaklarında koşun.
Sky Force Anniversary, bağımsız Polonya stüdyosu Infinite Dreamsin eseridir.
Earth Defense Force 4.1: Shadow of New Despair PC ve PS4 için Japonyada Earth Defense Force 4 olarak bilinen Earth Defense Force 2025in yeniden baskısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle