Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dysmantle Türkçe yama

11.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dysmantle. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ROGUE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Dysmantle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Dysmantle, Tesla vs Lovecraft, Jydge, Crimsonland veya Spellspire gibi oyunlarla tanınan bağımsız stüdyo 10tons tarafından geliştirilen bir açık dünya aksiyon RPGsidir.

İndirme sayısı:
10462
Yayın yılı:
2021





Dysmantle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dysmantle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dysmantle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dysmantle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dysmantle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dysmantle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spellspire, sıcak bir şekilde karşılanan Neon Chrome ve Crimsonland gibi oyunların yaratıcısı olan 10 tonluk bağımsız bir ekip tarafından oluşturulan bir aksiyon RPGsidir.
Tesla Gücü: Birleşik Bilim Adamları Ordusu, 2018 Tesla vs Lovecraftın devamı niteliğindedir, açıklanan ikiz çubuk nişancı, portföyü Neon Chrome, Jydge ve Dysmantle gibi oyunları içeren bağımsız
Tesla vs Lovecraft, hikayesi iki tarihi figürün fantastik versiyonlarıyla yüzleşen çılgın, iki boyutlu bir nişancı oyunudur: Nikola Tesla ve H.
The Courier bir açık dünya macera oyunudur. The Deer God ve Morphite gibi projelerle tanınan bağımsız bir stüdyo olan Crescent Moon Games tarafından geliştirilmiştir.
Rogue Company, Smite, Paladins: Champions of the Realm veya Tribes: Ascend gibi oyunlarla tanınan Hi-Rez stüdyosu tarafından geliştirilen çevrimiçi bir nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle