Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tesla vs Lovecraft Türkçe yama

20.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Tesla vs Lovecraft. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama TRSi.

Oyun için türkçe yama metni Tesla vs Lovecraft (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Tesla vs Lovecraft, hikayesi iki tarihi figürün fantastik versiyonlarıyla yüzleşen çılgın, iki boyutlu bir nişancı oyunudur: Nikola Tesla ve H.

İndirme sayısı:
9347
Yayın yılı:
2018





Tesla vs Lovecraft oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tesla vs Lovecraft dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tesla vs Lovecraft klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tesla vs Lovecraft ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tesla vs Lovecraft oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tesla vs Lovecraft içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dysmantle, Tesla vs Lovecraft, Jydge, Crimsonland veya Spellspire gibi oyunlarla tanınan bağımsız stüdyo 10tons tarafından geliştirilen bir açık dünya aksiyon RPGsidir.
Howard Phillips Lovecraft, her iyi korku meraklısı için neredeyse bir kült karakterdir ve eski, gizemli ve kana susamış tanrılarla dolu düzyazısının bugün bilgisayar oyunu geliştiricileri tarafından
Tesla Gücü: Birleşik Bilim Adamları Ordusu, 2018 Tesla vs Lovecraftın devamı niteliğindedir, açıklanan ikiz çubuk nişancı, portföyü Neon Chrome, Jydge ve Dysmantle gibi oyunları içeren bağımsız
Sea Salt, gerçek bir Lovecraft atmosferinde aksiyon ve strateji oyununun birleşimidir.
Tehlikeli labirentlerde sıkışıp kalmış kaçık robotları çıkışa kadar yönlendirirken alev alev alev alev alevlerden kaçın ve felç eden Tesla makinelerini devre dışı bırakın!
Yorumlar
Yorum ekle