Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA 2K6 Türkçe yama

14.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz NBA 2K6. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AAOCG.

Oyun için türkçe yama metni NBA 2K6 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Shot Stick -- Doğru analog çubukla atışınızın yönünü kontrol edin. Bir çubuk hareketiyle koşucuları, solup gidenleri, parmak yuvarlamalarını ve smaçları çekin.

İndirme sayısı:
8626
Yayın yılı:
2005





NBA 2K6 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA 2K6 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA 2K6 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA 2K6 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA 2K6 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA 2K6 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Çimenlerde Bulunan USB Çubuk, sınıflandırmadan kayan bir oyundur. Pendriveın sanal bir görüntüsünü alıyoruz ve işletim sistemini kullanarak içeriğini özgürce keşfedebiliyoruz.
Shot-Online, konsantrasyon ve zihinsel dayanıklılık golf gerektiren spor hakkında bir ağ oyunudur.
Temel özellikler Yeni Hit Stick — Büyük bir vuruş yapmak, bir top kaybı sağlamak ve kalabalığı çılgına çevirmek için doğru analog çubuğu kullanarak oyunun momentumunu değiştirin.
Ray tuhaf bir kaza geçirir ve beyninden dışarı fırlayan dev pembe bir spagetti koluyla uyanır!
Çığır açan EA SPORTS™ Century Stick kontrol sistemi sayesinde, vuruş her zamankinden daha sezgisel, duyarlı ve ödüllendirici hale geldi.
Yorumlar
Yorum ekle