Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cricket 07 Türkçe yama

27.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Cricket 07. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EXTALiA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Cricket 07 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Çığır açan EA SPORTS™ Century Stick kontrol sistemi sayesinde, vuruş her zamankinden daha sezgisel, duyarlı ve ödüllendirici hale geldi. Bir kriket oyununda ilk kez oyuncular ayak seçimi, şut, yön, güç ve zamanlama üzerinde her iki analog çubuğun kullanımıyla yönetilen tam kontrolün keyfini çıkarabilirler.

İndirme sayısı:
9320
Yayın yılı:
2006





Cricket 07 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cricket 07 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cricket 07 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cricket 07 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cricket 07 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cricket 07 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Ashes Cricket, Big Ant Studios tarafından geliştirilen bir kriket simülatörüdür.
Cricket Captain 2021, aynı zamanda bir kriket takımı yönetim simülatörü olan spor oyunu serisinin on ikinci bölümüdür.
Cricket Captain 2016, 1998de İngiltere ve Avustralyada popüler bir spor olarak başlayan kriket sporları oyun serisinin bir sonraki bölümüdür.
Nihai kriket yönetim oyunu Hampshire ve İngiltere kahramanı KEVIN PIETERSEN tarafından onaylanan en çok satan kriket yönetimi serisi.
Cricket Coach 2012, Windows PCler için yeni kriket simülasyonudur. Gerçekçi bir maç motoru ve ayrıntılı strateji seçenekleri sunan Cricket Coach 2012, kendini adamış kriket tutkunları için en iyi yol
Yorumlar
Yorum ekle