Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ashes Cricket Türkçe yama

24.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ashes Cricket. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RU-BOARD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Ashes Cricket (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
PC, XONE ve PS4 için Ashes Cricket, Big Ant Studios tarafından geliştirilen bir kriket simülatörüdür. Başlık, Cricket Australia organizasyonu ile işbirliği içinde geliştirildi.

İndirme sayısı:
10959
Yayın yılı:
2017





Ashes Cricket oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ashes Cricket dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ashes Cricket klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ashes Cricket ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ashes Cricket oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ashes Cricket içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İngiltere, 18 yıllık acının ardından sonunda Külleri geri aldı.
International Cricket 2010 ile harekete geçin. Etkileşimli kriketin evi olan Codemasterstan International Cricket 2010, bugüne kadarki en özgün ve sezgisel oyun deneyimini sunmak için bir dizi
Cricket Coach 2012, Windows PCler için yeni kriket simülasyonudur. Gerçekçi bir maç motoru ve ayrıntılı strateji seçenekleri sunan Cricket Coach 2012, kendini adamış kriket tutkunları için en iyi yol
International Cricket Captain 2009, popüler kriket yönetimi simülatörünün şimdiye kadarki en doğru, gerçekçi ve bağımlılık yapan versiyonudur.
PC, X360 ve PS3te yayınlanan Ashes Cricket 2013, kökleri 13. yüzyıla dayanan bu takım sporunda muhtemelen en zor mevcut rekabet şekli olan kriketteki test maçları serisinin sanal bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle