Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

International Cricket Captain Ashes Edition 2006 Türkçe yama

08.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız International Cricket Captain Ashes Edition 2006. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ArCADE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni International Cricket Captain Ashes Edition 2006 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
İngiltere, 18 yıllık acının ardından sonunda Külleri geri aldı. 2006/7 Down Underda aynı başarıyı tekrar edebilirler mi? sen sorumlusun Ashes Testleri için en iyi takımınızı seçin.

İndirme sayısı:
8411
Yayın yılı:
2006





International Cricket Captain Ashes Edition 2006 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) International Cricket Captain Ashes Edition 2006 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales International Cricket Captain Ashes Edition 2006 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama International Cricket Captain Ashes Edition 2006 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


International Cricket Captain Ashes Edition 2006 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve International Cricket Captain Ashes Edition 2006 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Ashes Cricket, Big Ant Studios tarafından geliştirilen bir kriket simülatörüdür.
International Cricket 2010 ile harekete geçin. Etkileşimli kriketin evi olan Codemasterstan International Cricket 2010, bugüne kadarki en özgün ve sezgisel oyun deneyimini sunmak için bir dizi
Nihai kriket yönetim oyunu Hampshire ve İngiltere kahramanı KEVIN PIETERSEN tarafından onaylanan en çok satan kriket yönetimi serisi.
International Cricket Captain 2009, popüler kriket yönetimi simülatörünün şimdiye kadarki en doğru, gerçekçi ve bağımlılık yapan versiyonudur.
PC, X360 ve PS3te yayınlanan Ashes Cricket 2013, kökleri 13. yüzyıla dayanan bu takım sporunda muhtemelen en zor mevcut rekabet şekli olan kriketteki test maçları serisinin sanal bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle