Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shot-Online Türkçe yama

06.03.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Shot-Online. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama PiZZA.

Oyun için türkçe yama metni Shot-Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
Shot-Online, konsantrasyon ve zihinsel dayanıklılık golf gerektiren spor hakkında bir ağ oyunudur. 3D grafiklerle sunulan profesyonel bir golfçünün tam deneyimini sunar.

İndirme sayısı:
9230
Yayın yılı:
2004





Shot-Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shot-Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shot-Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shot-Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shot-Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shot-Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tour Golf Online, dünya golfünün en seçkin sporlarından biri hakkında bir ağ oyunudur.
Hot Shot Burn, çok oyunculu bir arcade shooter oyunudur. Oyuncular galaktik savaşçılardan biri olarak oynuyor ve uzay arenalarında diğerlerine karşı savaşıyorlar.
PopCap ve ödüllü geliştirici Q Entertainment, yalnızca Nintendo DS®ye özel Peggle™ın şimdiye kadarki en eğlence dolu sürümünü size sunmak için bir araya geldi.
Pike and Shot: Campaigns for PC, oyuncuların o çağın en büyük askeri liderlerinin ayak izlerini takip etmelerine olanak tanıyan "pike and shot" çağında geçen bir dizi taktik sıra tabanlı oyunun
Pike and Shot, Bizans Oyunları ve The Lordz Games Studio tarafından ortak bir proje olarak geliştirilen sıra tabanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle