Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stick It to The Man! Türkçe yama

03.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Stick It to The Man!. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Stick It to The Man! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Ray tuhaf bir kaza geçirir ve beyninden dışarı fırlayan dev pembe bir spagetti koluyla uyanır! Müthiş yeni güçleriyle zihin okuyabilir ve çıkartmalarla dünyayı değiştirebilir, ancak çok geçmeden kendini işlemediği bir suçtan kaçarken bulur.

İndirme sayısı:
9136
Yayın yılı:
2013





Stick It to The Man! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stick It to The Man! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stick It to The Man! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stick It to The Man! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stick It to The Man! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stick It to The Man! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Soundfall, roguelike, twin-stick shooter ve ritim oyunu öğelerini bir araya getirdiği için birkaç türün bir karışımıdır.
Çimenlerde Bulunan USB Çubuk, sınıflandırmadan kayan bir oyundur. Pendriveın sanal bir görüntüsünü alıyoruz ve işletim sistemini kullanarak içeriğini özgürce keşfedebiliyoruz.
Temel özellikler Yeni Hit Stick — Büyük bir vuruş yapmak, bir top kaybı sağlamak ve kalabalığı çılgına çevirmek için doğru analog çubuğu kullanarak oyunun momentumunu değiştirin.
TEMEL ÖZELLİKLER Trick Stick: NBA STREET V3ün yepyeni Trick Sticki, oyunculara kaya üzerinde tam kontrol sağlıyor.
Shot Stick -- Doğru analog çubukla atışınızın yönünü kontrol edin.
Yorumlar
Yorum ekle