Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Soundfall Türkçe yama

23.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Soundfall. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PSC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Soundfall (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Soundfall, roguelike, twin-stick shooter ve ritim oyunu öğelerini bir araya getirdiği için birkaç türün bir karışımıdır. Oyun, eski Epic Games çalışanları tarafından kurulan bağımsız Drastic Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10585
Yayın yılı:
2022





Soundfall oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Soundfall dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Soundfall klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Soundfall ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Soundfall oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Soundfall içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Evotinction, 2K Gamesin Çin şubesinin eski çalışanları tarafından kurulan küçük bir ekip olan bağımsız Çinli stüdyo Spikewave Games tarafından geliştirilen gizli bir aksiyon oyunudur.
Paradise: An Ancient Epic, PS4te yayınlandı, Switch vb., eski Hindistanda geçen bir aksiyon macera oyunudur.
Conjuring House, korku klasiklerinin geleneğini takip eden bir aksiyon macera oyunudur.
Football Coach the Game 2022, bir futbol menajeri ve bir futbol antrenörü simülatörünün bir karışımıdır.
Crackpet Show, kurşun cehennemi nişancı roguelike unsurlarıdır. Bağımsız bir Polonya stüdyosu olan Vixa Games tarafından geliştirildi ve Ravenage Games tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle