Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Street v3 Türkçe yama

19.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik NBA Street v3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EXTALiA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni NBA Street v3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
TEMEL ÖZELLİKLER Trick Stick: NBA STREET V3ün yepyeni Trick Sticki, oyunculara kaya üzerinde tam kontrol sağlıyor. Turbo butonları birleştirerek ve seçtiğiniz kumanda üzerindeki sağ çubuğu çeşitli yönlerde iterek talep üzerine çılgın top sürme hileleri gerçekleştirin.

İndirme sayısı:
10809
Yayın yılı:
2005





NBA Street v3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Street v3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Street v3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Street v3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Street v3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Street v3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Team6 oyun stüdyolarının en yeni Street Racing oyununda çılgın hızlara ulaşın, muhteşem kazalara neden olun, polisten kurtulun ve çılgın hareketler gerçekleştirin.
PS1deki Street Skater 2 (Kuzey Amerikada Street Sk8er 2 olarak bilinir), 1999da piyasaya sürülen Street Skaterın devamıdır.
Capcom arcade klasiği, Super Street Fighter II Turbo HD Remixin hem PLAYSTATION® Networke hem de Xbox LIVEa gelmesiyle yepyeni bir görünüme kavuşuyor.
PS1de yayınlanan Street Fighter EX2 Plus, atari makinelerinde yayınlanan Street Fighter EX2nin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Street Tennis benzersiz bir oyuncu, çeşitli çarpık kortlar ve son derece dinamik bir aksiyon.
Yorumlar
Yorum ekle