Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Street Racer Europe Türkçe yama

30.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Street Racer Europe. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Street Racer Europe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Team6 oyun stüdyolarının en yeni Street Racing oyununda çılgın hızlara ulaşın, muhteşem kazalara neden olun, polisten kurtulun ve çılgın hareketler gerçekleştirin.

İndirme sayısı:
10683
Yayın yılı:
2009





Street Racer Europe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Street Racer Europe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Street Racer Europe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Street Racer Europe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Street Racer Europe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Street Racer Europe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kanun kaçağı olmak. En büyük megapollerin otoyollarında hız yapmak, sakin vatandaşlarda korku uyandırmak ve Avrupanın her yerindeki polis departmanlarını çaresizce alevlendirmek.
Fortress Europe: The Liberation of France, oyuncuların Batı Cephesinde II.
Heroes Over Europe, 2005 yılında PC, Xbox ve PS2 konsollarında piyasaya sürülen II.
Street Racing Stars, Russian Rally veya Russian Street Challenge gibi yapımlarla tanınan Rus geliştirme stüdyosu Supreme Bit Entertainmentın eseridir.
Military History Commander Europe at War [NDS] Commander: Europe At War, sıra tabanlı bir strateji oyunu ve Slitherine ile Military History markasından bir dizi üst düzey strateji oyununun ilki.
Yorumlar
Yorum ekle