Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Street Tennis Türkçe yama

15.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Street Tennis. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama PARADiGM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Street Tennis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Street Tennis benzersiz bir oyuncu, çeşitli çarpık kortlar ve son derece dinamik bir aksiyon. Tenis fanatiği olan her oyuncuyu fazlasıyla tatmin edecek bir unvan.

İndirme sayısı:
9820
Yayın yılı:
2001





Street Tennis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Street Tennis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Street Tennis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Street Tennis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Street Tennis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Street Tennis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tennis World Tour Roland-Garros Edition, tenis etrafında dönen bir spor oyunudur.
SEGAnın en çok satan tenis serisi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360®, PC ve Wii™ – Virtua Tennis 2009da yeniden faaliyete geçerken, dünyanın en iyi tenis yıldızları yeniden kortlara
AO Tennis, Big Ant Studios tarafından Tennis Australia ile işbirliği içinde geliştirilen gerçekçi bir tenis simülatörüdür.
Matchpoint: Tennis Championships, Avustralyalı stüdyo Torus Games tarafından geliştirilen gerçekçi bir tenis simülatörüdür.
Yedi lezzetli tenis karakteriyle biraz kabadayı tenis eğlencesi için kortlara çıkın!
Yorumlar
Yorum ekle