Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fray Türkçe yama

12.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Fray! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SHWZ, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Fray (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
FRAY, PC ve Mac için benzersiz ve hızlı tempolu çok oyunculu eşzamanlı sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Emirlerinizi hızlı bir şekilde planlayın ve tüm oyuncuların kadroları aynı anda sıralarını yerine getirirken aksiyonu izleyin.

İndirme sayısı:
10547
Yayın yılı:
2012





Fray oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fray dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fray klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fray ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fray oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fray içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Supremacy: Four Paths To Power, bir veya iki oyuncu için benzersiz, hızlı tempolu ama derinden stratejik bir gezegenler arası savaş oyunudur.
Ironclad Tactics, buharla çalışan askeri robotlarla alternatif bir İç Savaş tarihinde geçen hızlı tempolu, kart tabanlı bir taktik oyunudur!
G-Force, tehlikeli bir hükümet görevini tamamlamak için yüksek teknoloji aletleri ve özel yetenekler kullanan, özel olarak eğitilmiş kobaylardan oluşan benzersiz bir elit ekibin yer aldığı hızlı
Hızlı tempolu dövüş ve süper hızlı tepki veren kontrollerin yanı sıra, onu diğerlerinden ayıran, kullanılan benzersiz grafik motorudur.
Crash Commando, abartılı vahşet ve efektler içeren, abartılı, hızlı aksiyonlu, hızlı tempolu, yandan kaydırmalı mizahi, çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle