Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

G-Force Türkçe yama

27.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz G-Force. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ROGUE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni G-Force (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
G-Force, tehlikeli bir hükümet görevini tamamlamak için yüksek teknoloji aletleri ve özel yetenekler kullanan, özel olarak eğitilmiş kobaylardan oluşan benzersiz bir elit ekibin yer aldığı hızlı tempolu bir aksiyon-platform oyunudur.

İndirme sayısı:
10521
Yayın yılı:
2009





G-Force oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) G-Force dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales G-Force klasörüne koyun.

3. Türkçe yama G-Force ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


G-Force oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve G-Force içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadow Force: Razor Unitte, Air Force Special Operations Groupun bir üyesisiniz.
Rigid Force Redux, 2018de piyasaya sürülen Rigid Force Alphanın geliştirilmiş bir versiyonudur.
Sky Force Anniversary, bağımsız Polonya stüdyosu Infinite Dreamsin eseridir.
Mechstermination Force, oyunun farklı patronlarla savaşmak etrafında döndüğü "patron hücumu" alt türünü temsil eden bir platform aksiyon oyunudur.
Earth Defense Force 4.1: Shadow of New Despair PC ve PS4 için Japonyada Earth Defense Force 4 olarak bilinen Earth Defense Force 2025in yeniden baskısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle