Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rigid Force Redux Türkçe yama

22.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Rigid Force Redux! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FFF, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Rigid Force Redux (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Rigid Force Redux, 2018de piyasaya sürülen Rigid Force Alphanın geliştirilmiş bir versiyonudur. Bu shootem upın geliştirilmesinin arkasında, bağımsız com8com1 Yazılım stüdyosu olan orijinalin yazarları vardır.

İndirme sayısı:
10813
Yayın yılı:
2020





Rigid Force Redux oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rigid Force Redux dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rigid Force Redux klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rigid Force Redux ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rigid Force Redux oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rigid Force Redux içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rebellion stüdyosu tarafından geliştirilen PC için Battlezone 98 Redux, aksiyon ve RTS oyunlarının unsurlarını birleştiren 1998deki yenilikçi Battlezone başlığının yeniden yapımıdır.
PC, PS4 ve XONE için Sublevel Zero Redux, PC/Windows için piyasaya sürülen bir FPP shooter olan Sublevel Zeronun yeniden yapılmış bir versiyonudur.
PC, XONE vb. için Rogue Trooper Redux, 2006da piyasaya sürülen bir nişancı oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Shadow Warrior Classic Redux, 1997deki ikonik Shadow Warriorın yenilenmiş bir versiyonu olan bir aksiyon oyunu ve FPS melezidir.
Hard Reset: Redux for PC, PS4 ve XONE, 2011 yılında PCye özel olarak piyasaya sürülen bir siberpunk birinci şahıs nişancı olan Hard Resetin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle