Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlezone 98 Redux Türkçe yama

23.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Battlezone 98 Redux. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Battlezone 98 Redux (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Rebellion stüdyosu tarafından geliştirilen PC için Battlezone 98 Redux, aksiyon ve RTS oyunlarının unsurlarını birleştiren 1998deki yenilikçi Battlezone başlığının yeniden yapımıdır.

İndirme sayısı:
9582
Yayın yılı:
2016





Battlezone 98 Redux oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlezone 98 Redux dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlezone 98 Redux klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlezone 98 Redux ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlezone 98 Redux oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlezone 98 Redux içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Sublevel Zero Redux, PC/Windows için piyasaya sürülen bir FPP shooter olan Sublevel Zeronun yeniden yapılmış bir versiyonudur.
Battlezone: Combat Commander, Battlezone II: Combat Commanderın (1999) yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Fütürist uluslararası askeri ortamlarda geçen BattleZone, oyuncuları yüksek manevra kabiliyetine sahip havada asılı duran tankların kontrolüne vererek rakiplerine karşı yakın dövüş senaryolarında
Battlezone: Gold Edition, 2016da sekiz nesil konsol için piyasaya sürülen bir video oyunu olan Battlezoneun yenilenmiş bir versiyonudur.
Atari salonlarındaki unutulmaz eski oyunlar için Battlezone, birinci şahıs bakış açısıyla tankların savaşıyla ilişkilendirilir.
Yorumlar
Yorum ekle