Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlezone II: Combat Commander Türkçe yama

02.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Battlezone II: Combat Commander. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Razor1911.

Oyun için türkçe yama metni Battlezone II: Combat Commander (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Atari salonlarındaki unutulmaz eski oyunlar için Battlezone, birinci şahıs bakış açısıyla tankların savaşıyla ilişkilendirilir. Ancak, bu oyunun RTS ve Activisionın birinci şahıs nişancı oyununun mükemmel kombinasyonu ile neredeyse hiçbir ilgisi yok.

İndirme sayısı:
10422
Yayın yılı:
1999





Battlezone II: Combat Commander oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlezone II: Combat Commander dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlezone II: Combat Commander klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlezone II: Combat Commander ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlezone II: Combat Commander oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlezone II: Combat Commander içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rebellion stüdyosu tarafından geliştirilen PC için Battlezone 98 Redux, aksiyon ve RTS oyunlarının unsurlarını birleştiren 1998deki yenilikçi Battlezone başlığının yeniden yapımıdır.
Battlezone: Combat Commander, Battlezone II: Combat Commanderın (1999) yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Fütürist uluslararası askeri ortamlarda geçen BattleZone, oyuncuları yüksek manevra kabiliyetine sahip havada asılı duran tankların kontrolüne vererek rakiplerine karşı yakın dövüş senaryolarında
Military History Commander Europe at War [NDS] Commander: Europe At War, sıra tabanlı bir strateji oyunu ve Slitherine ile Military History markasından bir dizi üst düzey strateji oyununun ilki.
Battlezone: Gold Edition, 2016da sekiz nesil konsol için piyasaya sürülen bir video oyunu olan Battlezoneun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle