Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BattleFantasia Türkçe yama

11.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz BattleFantasia. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama HAZE.

Oyun için türkçe yama metni BattleFantasia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Hızlı tempolu dövüş ve süper hızlı tepki veren kontrollerin yanı sıra, onu diğerlerinden ayıran, kullanılan benzersiz grafik motorudur. Battle Fantasia iki boyutlu olarak oynanır, ancak 2D stili hareketli karakterleri taklit etmek için akıllıca gösterilen ve aydınlatılan üç boyutlu çokgen karakter modellerini kullanır.

İndirme sayısı:
9409
Yayın yılı:
2008





BattleFantasia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BattleFantasia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BattleFantasia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BattleFantasia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BattleFantasia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BattleFantasia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PSP® (PlayStation®Portable) sistemi için Steambot Chronicles™ Savaş Turnuvası, yoğun mekanik özelleştirme, açık dünya görev yapısı ve hızlı tempolu arena tarzı dövüş ile dolup taşan bir aksiyon
Gundam Seed Battle Destiny, Gundam Seed evreninden harika robotların pilotu olarak oynamamıza izin veren üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Turbo: Super Stunt Squad, yaklaşan filmden süper güçlü karakter ekibini içeren yüksek hızlı bir aksiyon oyunudur.
FRAY, PC ve Mac için benzersiz ve hızlı tempolu çok oyunculu eşzamanlı sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Chunsoft ve Matrix Software tarafından geliştirilen oyun, iki boyutlu bir aksiyon jRPGsi ve popüler Dragon Quest serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle