Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

New Play Control! Pikmin Türkçe yama

04.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz New Play Control! Pikmin. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni New Play Control! Pikmin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
Ah, o Pikminler - çok tatlılar. Ve çok yardımsever! Yapmanız gereken ne olursa olsun, tehlikeli sularda yüzmek, ağır ahşap köprüler inşa etmek veya hayati tehlike arz eden bombalar taşımak olsun, bu küçük Pikminler size yardım etmeyi çok seviyor.

İndirme sayısı:
9488
Yayın yılı:
2001





New Play Control! Pikmin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) New Play Control! Pikmin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales New Play Control! Pikmin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama New Play Control! Pikmin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


New Play Control! Pikmin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve New Play Control! Pikmin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Başka Yok Gibi Bir Oyunda Uzaylı Bir Dünyayı Keşfedin Pikmin 3 oyununda, oyuncular hayatta kalma mücadelesinde üç kaşifin ve sevimli bir Pikmin lejyonunun komutasını alırlar.
Tam Kaptan Olimarın sonunu gördüğünüzü düşündüğünüzde, Hocotate yerlisi geri döner.
Hey! Mantık bulmacası öğelerine sahip 3DS 2D platform oyunu için Pikmin (serinin gerçek zamanlı strateji oyunları olan önceki taksitlerinin aksine).
3DS için Pikmin 3DS, mantıksal öğeleri ve Pikmin serisinin bir parçası olan bir arcade oyunudur.
Nintendo 64ün hit oyunu Mario Power Tennisin vahşi çok oyunculu aksiyonu, daha da güçlü atışlar ve şimdiye kadarki en çılgın maçları garantileyen yeni, karaktere özel güçlendirmelerle geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle