Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pikmin 3DS Türkçe yama

04.09.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pikmin 3DS, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pikmin 3DS (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
3DS için Pikmin 3DS, mantıksal öğeleri ve Pikmin serisinin bir parçası olan bir arcade oyunudur. Macera/stratejik seri 2001de doğdu ve GameCubede daha sonra yıllar boyunca piyasaya sürülen birçok oyunla piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
10079
Yayın yılı:
2023





Pikmin 3DS oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pikmin 3DS dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pikmin 3DS klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pikmin 3DS ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pikmin 3DS oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pikmin 3DS içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Başka Yok Gibi Bir Oyunda Uzaylı Bir Dünyayı Keşfedin Pikmin 3 oyununda, oyuncular hayatta kalma mücadelesinde üç kaşifin ve sevimli bir Pikmin lejyonunun komutasını alırlar.
Tam Kaptan Olimarın sonunu gördüğünüzü düşündüğünüzde, Hocotate yerlisi geri döner.
Ah, o Pikminler - çok tatlılar. Ve çok yardımsever! Yapmanız gereken ne olursa olsun, tehlikeli sularda yüzmek, ağır ahşap köprüler inşa etmek veya hayati tehlike arz eden bombalar taşımak olsun, bu
Hey! Mantık bulmacası öğelerine sahip 3DS 2D platform oyunu için Pikmin (serinin gerçek zamanlı strateji oyunları olan önceki taksitlerinin aksine).
Autonauts, Factorio, Animal Crossing ve Pikmin serisinden esinlenilmiş temel bina temasına sahip bir simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle