Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pikmin 2 Türkçe yama

20.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pikmin 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EiTheL sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pikmin 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Tam Kaptan Olimarın sonunu gördüğünüzü düşündüğünüzde, Hocotate yerlisi geri döner. Ve bunu para için yapıyor. Özellikler * Fantastik iki oyunculu Savaş Modu * İki yeni Pikmin türü * Senaryo tabanlı Mücadele Modu * Keşfedilecek tonlarca yer üstü ve yeraltı seviyesi Renkli, son derece bağımlılık yapan Pikmin 2, sizi sevimli yarı bitki, yarı hayvan Pikminin efendisi yapar .

İndirme sayısı:
9125
Yayın yılı:
2004





Pikmin 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pikmin 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pikmin 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pikmin 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pikmin 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pikmin 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Başka Yok Gibi Bir Oyunda Uzaylı Bir Dünyayı Keşfedin Pikmin 3 oyununda, oyuncular hayatta kalma mücadelesinde üç kaşifin ve sevimli bir Pikmin lejyonunun komutasını alırlar.
Ah, o Pikminler - çok tatlılar. Ve çok yardımsever! Yapmanız gereken ne olursa olsun, tehlikeli sularda yüzmek, ağır ahşap köprüler inşa etmek veya hayati tehlike arz eden bombalar taşımak olsun, bu
Hey! Mantık bulmacası öğelerine sahip 3DS 2D platform oyunu için Pikmin (serinin gerçek zamanlı strateji oyunları olan önceki taksitlerinin aksine).
3DS için Pikmin 3DS, mantıksal öğeleri ve Pikmin serisinin bir parçası olan bir arcade oyunudur.
Autonauts, Factorio, Animal Crossing ve Pikmin serisinden esinlenilmiş temel bina temasına sahip bir simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle