Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

New Play Control! Mario Power Tennis Türkçe yama

04.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik New Play Control! Mario Power Tennis. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir CRUDE.

Oyun için türkçe yama metni New Play Control! Mario Power Tennis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: CRUDE
Oyun açıklaması:
Nintendo 64ün hit oyunu Mario Power Tennisin vahşi çok oyunculu aksiyonu, daha da güçlü atışlar ve şimdiye kadarki en çılgın maçları garantileyen yeni, karaktere özel güçlendirmelerle geri dönüyor.

İndirme sayısı:
10024
Yayın yılı:
2004





New Play Control! Mario Power Tennis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) New Play Control! Mario Power Tennis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales New Play Control! Mario Power Tennis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama New Play Control! Mario Power Tennis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


New Play Control! Mario Power Tennis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve New Play Control! Mario Power Tennis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Control: The Foundation, Ağustos 2019da piyasaya sürülen aksiyon macera oyunu Controlün ilk eklentisidir.
Ah, o Pikminler - çok tatlılar. Ve çok yardımsever! Yapmanız gereken ne olursa olsun, tehlikeli sularda yüzmek, ağır ahşap köprüler inşa etmek veya hayati tehlike arz eden bombalar taşımak olsun, bu
Mario Power Tennis ve Mario Golf: Toadstool Tour gibi oyunların başlattığı geleneği sürdüren Mario Superstar Baseball, beyzbol dünyasına yeni bir eğlence markası getiriyor!
Mario Tennis: WiiU için Ultra Smash, Nintendonun spor serisinin bir sonraki bölümü.
Mario Portatif Tenis Eğlencesini 3D Olarak Sunuyor Mario Tennis Openda Mario ve Mushroom Kingdom arkadaşları, tekler ve çiftler maçlarından beceri geliştirme Özel Oyunlara ve çevrimiçi oyunlara kadar
Yorumlar
Yorum ekle