Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mario Tennis: Ultra Smash Türkçe yama

08.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Mario Tennis: Ultra Smash! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TECHNIC.

Oyun için türkçe yama metni Mario Tennis: Ultra Smash (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Mario Tennis: WiiU için Ultra Smash, Nintendonun spor serisinin bir sonraki bölümü. Camelot tarafından geliştirilen oyun, ünlü Japon video oyunu yayıncısı tarafından yaratılan birçok karakterin yanı sıra tenis oynamanıza da izin veriyor.

İndirme sayısı:
8696
Yayın yılı:
2015





Mario Tennis: Ultra Smash oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mario Tennis: Ultra Smash dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mario Tennis: Ultra Smash klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mario Tennis: Ultra Smash ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mario Tennis: Ultra Smash oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mario Tennis: Ultra Smash içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Smash Court Tennis® 2, 4 Grand Slam turnuvasının tümünde (Avustralya Açık, Roland Garros (Fransız Açık), Wimbledon ve ABD Açık) yarışmanın heyecanını yaşamanıza izin veren tek tenis oyunudur.
Mario Power Tennis ve Mario Golf: Toadstool Tour gibi oyunların başlattığı geleneği sürdüren Mario Superstar Baseball, beyzbol dünyasına yeni bir eğlence markası getiriyor!
Smash Court Tennis Pro Tournament, dünyanın en iyi sekiz oyuncusundan biri olarak (Pete Sampras, Andre Agassi, Patrick Rafter, Yevgeny Kafelnikov, Martina Hingis, Lindsay Davenport, Monica Seles ve
Nintendo 64ün hit oyunu Mario Power Tennisin vahşi çok oyunculu aksiyonu, daha da güçlü atışlar ve şimdiye kadarki en çılgın maçları garantileyen yeni, karaktere özel güçlendirmelerle geri dönüyor.
Mario Portatif Tenis Eğlencesini 3D Olarak Sunuyor Mario Tennis Openda Mario ve Mushroom Kingdom arkadaşları, tekler ve çiftler maçlarından beceri geliştirme Özel Oyunlara ve çevrimiçi oyunlara kadar
Yorumlar
Yorum ekle