Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Ballers: Rebound Türkçe yama

06.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız NBA Ballers: Rebound. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama DEViANCE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni NBA Ballers: Rebound (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
NBA Ballers: Rebound, bilinmeyen bir Ballerden günümüzün NBA süperstarına giden paçavradan zenginliğe giden yolu vurgulayan tek bire bir basketbol video oyunudur ve orijinal Midway unvanı NBA Ballersa dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
9630
Yayın yılı:
2006





NBA Ballers: Rebound oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Ballers: Rebound dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Ballers: Rebound klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Ballers: Rebound ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Ballers: Rebound oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Ballers: Rebound içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Midway Arcade Origins, Midway tarafından piyasaya sürülen 30 oyundan oluşan bir settir.
The Last Blade 2, orijinal olarak 1998de popüler atari makinelerinde piyasaya sürülen ve sonraki yıllarda ev konsolları Neo-Geo ve SEGA Dreamcaste giden yolu bulan SNKnın klasik iki boyutlu dövüş
Ödüllü fantezi basketbol yaşam tarzı serisi NBA Ballers, Nisan 2008de NBA Ballers: Chosen One ile PlayStation3 ve Xbox 360ta sahalara geri dönüyor.
NBA Ballers: Phenom, heyecan verici bir hikaye modu ve öncekinden daha fazla oyuncu özelleştirme fırsatı sunan, tamamen yeni bir açık dünya ve etkileşimli ortam sunan devrim niteliğinde bir spor
Boxing Managerda oyuncu, işin zirvesine giden uzun ve dolambaçlı yolda yürürken efsanevi boks organizatörlerinin ayak izlerini takip eder.
Yorumlar
Yorum ekle