Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Boxing Manager Türkçe yama

27.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Boxing Manager! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ADMINCRACK sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Boxing Manager (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Boxing Managerda oyuncu, işin zirvesine giden uzun ve dolambaçlı yolda yürürken efsanevi boks organizatörlerinin ayak izlerini takip eder. Küçük bir ahır ve bilinmeyen iki yetenekle yola çıkarak, oyunun ilerleyen bölümlerinde 30a kadar dövüşçüyü eğitip yönetebilecek.

İndirme sayısı:
8736
Yayın yılı:
2007





Boxing Manager oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Boxing Manager dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Boxing Manager klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Boxing Manager ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Boxing Manager oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Boxing Manager içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TitleBout Championship Boxing, John L. Sullivandan Vladimir Klitschkoya kadar 4000den fazla dövüşçüyü kontrolünüz altına alan eksiksiz bir boks simülasyonudur.
Worldwide Boxing Manager, kendi boks ajansımızı yöneten bir organizatör rolünü oynadığımız bir stratejidir.
Ready 2 Rumble Boxing Round 2, Ready 2 Rumble boks dünyasının merdivenlerini tırmanacak benzersiz, farklı, animasyonlu haydutları içerecek.
Fitness Boks, spor ve ritmik oyunun bir karışımıdır. Yapım, Japon stüdyo Imagineer tarafından geliştirildi.
Universal Boxing Manager, bir boks yöneticisi simülasyonudur. 17 ağırlık kategorisinde, her biri farklı istatistik ve becerilere sahip 6 farklı boksörü yönetin.
Yorumlar
Yorum ekle