Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Worldwide Boxing Manager Türkçe yama

14.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Worldwide Boxing Manager. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Worldwide Boxing Manager (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Worldwide Boxing Manager, kendi boks ajansımızı yöneten bir organizatör rolünü oynadığımız bir stratejidir. Oyunun başlangıcı bu tip oyunların karakteristiğidir, oyun birkaç tecrübesiz, gelecek vaat eden yumruklar bulmakla başlar ve çeşitli sponsorluk ve reklam sözleşmeleri imzalayarak finansman kaynakları ararız.

İndirme sayısı:
8500
Yayın yılı:
2007





Worldwide Boxing Manager oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Worldwide Boxing Manager dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Worldwide Boxing Manager klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Worldwide Boxing Manager ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Worldwide Boxing Manager oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Worldwide Boxing Manager içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
51 Worldwide Games, masa ve kart oyunları da dahil olmak üzere düzinelerce parti oyunu setidir, ancak dama ve satranç gibi dijital forma dönüştürülmüş klasikler de vardır.
Tüm zamanların en iyi futbol menajeri olarak uluslararası alanda tanınmaya ne dersiniz?
Football Manager, Sports Interactivein çok beğenilen serisinin hayranları için gözlerini ziyafet çekecek yeni özelliklerle dolu Noelden önce geri dönüyor.
Boxing Managerda oyuncu, işin zirvesine giden uzun ve dolambaçlı yolda yürürken efsanevi boks organizatörlerinin ayak izlerini takip eder.
Universal Boxing Manager, bir boks yöneticisi simülasyonudur. 17 ağırlık kategorisinde, her biri farklı istatistik ve becerilere sahip 6 farklı boksörü yönetin.
Yorumlar
Yorum ekle