Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fitness Boxing Türkçe yama

19.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fitness Boxing. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ECLiPSE.

Oyun için türkçe yama metni Fitness Boxing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Fitness Boks, spor ve ritmik oyunun bir karışımıdır. Yapım, Japon stüdyo Imagineer tarafından geliştirildi. MechanicsFitness Boxing, yirmi popüler şarkının enstrümantal versiyonlarının ritmine göre boks yapmaya kadar giden çeşitli egzersizlerden oluşur.

İndirme sayısı:
9456
Yayın yılı:
2018





Fitness Boxing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fitness Boxing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fitness Boxing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fitness Boxing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fitness Boxing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fitness Boxing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TitleBout Championship Boxing, John L. Sullivandan Vladimir Klitschkoya kadar 4000den fazla dövüşçüyü kontrolünüz altına alan eksiksiz bir boks simülasyonudur.
Worldwide Boxing Manager, kendi boks ajansımızı yöneten bir organizatör rolünü oynadığımız bir stratejidir.
Ready 2 Rumble Boxing Round 2, Ready 2 Rumble boks dünyasının merdivenlerini tırmanacak benzersiz, farklı, animasyonlu haydutları içerecek.
Boxing Managerda oyuncu, işin zirvesine giden uzun ve dolambaçlı yolda yürürken efsanevi boks organizatörlerinin ayak izlerini takip eder.
Universal Boxing Manager, bir boks yöneticisi simülasyonudur. 17 ağırlık kategorisinde, her biri farklı istatistik ve becerilere sahip 6 farklı boksörü yönetin.
Yorumlar
Yorum ekle