Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Midway Arcade Origins Türkçe yama

07.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Midway Arcade Origins. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Midway Arcade Origins (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Midway Arcade Origins, Midway tarafından piyasaya sürülen 30 oyundan oluşan bir settir. 2009 yılında Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından satın alındıktan sonra yayıncı, örneğin arcade makinelerinden bilinen klasik yapımları PlayStation 3 ve Xbox 360a taşımak için Backbone Entertainmentı görevlendirdi.

İndirme sayısı:
10808
Yayın yılı:
2012





Midway Arcade Origins oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Midway Arcade Origins dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Midway Arcade Origins klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Midway Arcade Origins ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Midway Arcade Origins oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Midway Arcade Origins içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dün Origins for PC, PS4 vb., 2012de piyasaya sürülen Düne devam eden bir macera oyunudur.
Başarılı Midway Arcade Treasures serisinin üçüncü bölümü olan Midway Arcade Treasures 3, bir milyon adet satan Midway Arcade Treasures™ (2003) ve 2004 tatil hiti Midway Arcade Treasures™ 2nin
Artık Midway Arcade Treasures: Sony PSP Eğlence Sistemi için Genişletilmiş Oyun ile klasik atari oyunlarını her yerde, her zaman oynayabilirsiniz.
Battle For Midway, yeni görevler ve uçaklar içeren Microsoft Combat Flight Simulator 1 ve 2ye profesyonel bir eklentidir.
IGI Origins, 2000 yılında piyasaya sürülen Project I.G.I. adlı FPS tarafından başlatılan kült casus atıcı serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle