Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Ballers: Phenom Türkçe yama

17.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız NBA Ballers: Phenom. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CODEX, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni NBA Ballers: Phenom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
NBA Ballers: Phenom, heyecan verici bir hikaye modu ve öncekinden daha fazla oyuncu özelleştirme fırsatı sunan, tamamen yeni bir açık dünya ve etkileşimli ortam sunan devrim niteliğinde bir spor video oyunudur.

İndirme sayısı:
10715
Yayın yılı:
2006





NBA Ballers: Phenom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Ballers: Phenom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Ballers: Phenom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Ballers: Phenom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Ballers: Phenom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Ballers: Phenom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zorlu yarış deneyimi World Racing 2, sürüş eğlencesini merkeze alıyor ve devrim niteliğinde bir 3D Peyzaj Motoru, ayarlanabilir sürüş özellikleri, gelişmiş teknoloji ve çeşitli üreticilerin heyecan
NBA Ballers: Rebound, bilinmeyen bir Ballerden günümüzün NBA süperstarına giden paçavradan zenginliğe giden yolu vurgulayan tek bire bir basketbol video oyunudur ve orijinal Midway unvanı NBA
MUSYNX, yüzden fazla farklı şarkı ve iki oyun modu sunan tipik bir müzik ve ritim oyunudur.
Ödüllü fantezi basketbol yaşam tarzı serisi NBA Ballers, Nisan 2008de NBA Ballers: Chosen One ile PlayStation3 ve Xbox 360ta sahalara geri dönüyor.
Yıldız yarış arabası Şimşek McQueen (seslendiren Owen Wilson) ve eşsiz çekici Mater (seslendiren Larry the Cable Guy), ilk kez Dünya Grand Prixsini belirlemek için denizaşırı bir yere gittiklerinde
Yorumlar
Yorum ekle